Zorgvuldige afweging van belangen…
Dat houd mij bezig als ik met iemand in gesprek ben. Zijn alle belangen van alle betrokkenen zorgvuldig afgewogen en gediend? Dat is ingewikkeld, want soms zijn belangen tegenstrijdig.  Hoe invoelbaar zijn de wensen op korte termijn, en welke gevolgen zijn er op langere termijn.

Meerzijdig Partijdig…
Want jij bent niet alleen, maar leeft samen met jouw belangrijke anderen. En samen door lastige perioden komen vraagt een meerzijdig partijdige visie die elk perspectief op waarde schat.
Als ik met iemand in gesprek ben, vraag ik me ook af wie de belangrijke ander is, en hoe die ander kan steunen, van betekenis kan zijn. Maar ik vraag me ook af welke relaties pijn hebben veroorzaakt en waar herstel nodig en mogelijk is.

Aandachtig en confronterend…
Aandacht voor jou, jouw situatie en jouw verhaal.
Maatwerk! Daar kom je toch voor?
Geen intakeprotocollen of wachtlijsten maar wel professioneel! Als het nodig is, leg ik de vinger op de zere plek. En een beetje humor als het past.
Samen met jou zoek ik naar mogelijkheden, kracht of ontbrekende puzzelstukjes, zodat je zelf weer verder kunt.

Checklist donorconceptie

Zelfstandig, maar niet alleen

Samen met mijn collega Wilma Potze van Kokarde Counseling bieden we hulp bij Drie Partijen Conceptie. We innoveren en ontwikkelen. Om aan te sluiten bij de ontwikkelingen en steeds veranderende behoeften van onze cliënten.
Samen zijn wij  Tara Academy.

Ik maak deel uit van het kennisnetwerk bestaande uit advocaten, notarissen en counsolers rondom Regenboogfamilies en DriepartijenConceptie: Dutch Register Rainbow Family Professionals.

Tevens ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging van Belgische en Nederlandse Fertiliteitscounselors.

En verder.....

… houd ik van wandelen, koken en Zuid Europa. Het liefst gecombineerd wink.

Opleiding en werkervaring

Met 25 jaar werkervaring in de hulpverlening en 10 jaar gedegen beroepsopleiding en aanvullende trainingen ben je bij mij in goede handen.

Mijn maatschappelijk werk carrière  begon ik in de Haagse krachtwijken waar ik veel werkervaring heb opgedaan met armoede problematiek en (seksueel) geweldservaringen.
In de revalidatie zocht ik samen met mijn cliënten naar de kwaliteit van het leven als een chronische aandoening behoorlijk roet in het eten gooide.
Verder werk ik als begeleider pleegzorg met kinderen die opgroeien in een ander gezin.

De afgelopen 20 jaar heb ik veel met vragen rondom zwangerschap, adoptie, identiteit en zingeving gewerkt. Thema’s die me mateloos blijven intrigeren omdat het over belangrijke dingen gaat. Thema’s die als het ware in mijn DNA zijn gaan zitten. In mijn praktijk kan ik niet anders dan met die onderwerpen werken, waar ik zelf zo bevlogen over ben.

Inmiddels ben ik afgestudeerd als contextueel therapeut en EMDR Practicioner. Want dit werk vraagt om gedegen scholing en up to date houden van die kennis. Je wilt toch dat jouw verhaal in de beste handen is?
Daarom blijf ik mij scholen en trainen in verlies en rouw, trauma, hechting en seksualiteit.

Werkwijze

Praten, om de puzzelstukjes weer op zijn plek te krijgen. Zodat je zelf weer weet hoe je verder moet.
Poppetjes als praten moeilijk is.
Genogram om je familieverhaal te horen
Papier, want dat is soms geduldig.
Beeldbellen, als de MMM al te veel beslag legt op je agenda of reizen te complex is.

Het kennismakingsgesprek is wederzijds. Voor mij om in te schatten wat ik voor je kan betekenen. En voor jou of jij een klik ervaart.

Naast individuele gesprekken zijn gesprekken met partner ook mogelijk.

Regelmatig verzorg ik online en offline groepen/ lotgenoten bijeenkomsten rondom een vast thema. In mijn nieuwsbrief en op de sociale kanalen houd ik je op de hoogte van komende activiteiten.

Tarieven en vergoedingen

Gedeeltelijke vergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering is veelal mogelijk. Wil je weten of jouw verzekering mijn zorg ook in 2024 vergoed, klik dan op Vergoedingenoverzicht_2024_Zorgverzekering.

Indien afspraken minder dan 24 uur van te voren worden geannuleerd, ben ik helaas genoodzaakt 17,50 in rekening te brengen.

NFG: VPMW registratienummer 7207287787
RBCZ Licentienummer 810064R

AGB code 90-049631 AGB Praktijk code 03-73026

Programma's

Tarieven diverse programma's
  • Donorconceptiecounseling:
  • ’Legacy’                    € 349,-
  • ‘Future’                   € 599,-
  • ‘Generation’           € 899,-
  • Workshop
  • Wandelingcoaching Kinderwens €99,75